Review: JBL Reflect Flow

Hifi

Geplaatst: 29 maart 2020 - 07:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:30

Steeds meer mensen kiezen voor volledig draadloze oordopjes die werken via een bluetooth-verbinding en worden opgeladen middels een meegeleverd doosje. De JBL Reflect Flow is zo’n setje; iets goedkoper dan gemiddeld en gericht op sporters.

De oordopjes zijn water- en zweetbestendig, hebben een accuduur van zo’n acht uur en laden in het doosje twee keer op. Dat doosje is wel relatief groot en zwaar en laadt zichzelf op via een oude micro-usb-aansluiting.

Wat u van de oordopjes vindt, is een kwestie van smaak. Ze zijn ronder en zwaarder dan bijvoorbeeld de Apple AirPods en zitten door het gewicht en de pasvorm minder comfortabel in onze oren. Er zijn echter ook mensen die de Flow-oordopjes juist fijner vinden zitten. De geluidskwaliteit is aardig maar toch wat minder dan die van de concurrenten. Een minpunt is dat u de knoppen op de oorschelpen moet indrukken om de muziek te regelen. Het drukken vergt wat kracht, wat onhandig is tijdens het sporten.

Conclusie

Sportieve oordopjes met lange adem zijn niet voor iedereen.

Adviesprijs: € 149,–

Voor meer informatie: www.jbl.nl/oordopjes/JBL+REFLECT+FLOW-.html

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000