Review: Bowers & Wilkins PX7

Review: Bowers & Wilkins PX7

Hifi

Geplaatst: 13 februari 2020 - 05:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 16:38

De PX7 is de nieuwe premium koptelefoon van Bowers & Wilkins. De bouwkwaliteit is dan ook erg goed en de afwerking is evenzeer strak. Het draagcomfort laat wel te wensen over; de headset voelt zwaar aan en het gedeelte dat op uw hoofd rust, is behoorlijk hard. Lange luistersessies kunnen daardoor onaangenaam worden.

De geluidskwaliteit maakt echter veel goed. Verschillende instrumenten en ook de stemmen van artiesten zijn duidelijk van elkaar te onderscheiden. Hierdoor krijgt de muziek meer gelaagdheid, terwijl ook lage tonen netjes aanwezig zijn. Over de accuduur zijn we eveneens zeer te spreken. De PX7 gaat zo’n 30 uur mee en is binnen een kwartier laden al weer goed voor 5 uur luisterplezier.

Uiteraard mag ruisonderdrukking in deze prijsklasse niet ontbreken. Dit model heeft er zelfs vier verschillende standen voor. Zet de noise cancelling bijvoorbeeld een niveau lager als u het verkeer om u heen nog wilt horen.

Conclusie

Goed klinkende koptelefoon, die niet zo lekker zit.

Adviesprijs: € 399,99

Voor meer informatie: www.bowerswilkins.com/nl-nl/headphones/px7

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000