© CIDimport

Review: Logitech Z333

Geplaatst: 15 oktober 2015 - 05:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:32

Redactie

Logitech introduceerde onlangs twee nieuwe speakersets voor bij de computer. Dat gebeurt niet zo vaak meer, dus we waren benieuwd. We bespreken hier het goedkopere model, de Z333.

Deze speaker is op papier zeer interessant, met een lage prijs, maar toch aparte speakers voor hoge en middentonen. Ook een bedrade afstandsbediening zit erbij. Eenmaal uit de doos valt de eerste indruk toch tegen, zowel de subwoofer als de satellieten zijn van een soort grauw plastic gemaakt. Maar goed, het gaat om het geluid. Helaas valt ook dat tegen, de set klinkt ronduit dof. Welk genre we ook proberen, de Z333 blijft mat klinken. Het beste dat we kunnen stellen, is dat er geen vervorming hoorbaar is, ook niet op maximaal volume. Heel hard is dat overigens niet. Het klinkt niet eens slecht, maar bovenal levenloos. De prijs is natuurlijk niet bijzonder hoog, maar zelfs voor dit geld zijn er betere opties.

Conclusie

Op papier mooi, in de praktijk helaas niet: de weergave is mat en dof.

Adviesprijs: € 59,99

Voor meer informatie: www.logitech.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000