iPad 2 ook gelanceerd in Rusland (video)

© PXimport

iPad 2 ook gelanceerd in Rusland (video)

Foto & video

Geplaatst: 30 mei 2011 - 10:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie

De iPad 2 werd afgelopen vrijdag in Rusland geïntroduceerd. We kennen inmiddels wel de beelden van de immens lange rijen voor de Apple Store, maar ook drie maanden na de officiële release nog? Jazeker! Nog steeds!

De iPad 2 is op de zwarte markt in Rusland al enige tijd verkrijgbaar. 9to5Mac postte onlangs een artikel waarin de prijzen daarvan bekend werden gemaakt. Een iPad 2 kopen voor een bedrag tussen de 1100 en 1500 dollar? Of dan toch maar even wachten op de introductie in eigen land?

Blijkbaar kozen veel Russen voor het laatste, zoals te zien is in de video hieronder. Tijdens de introductie in China, een paar weken eerder, vielen er zelfs gewonden voor de Apple Store. Dergelijke gevallen zijn in Rusland (nog) niet gemeld.

[youtube]laHfxMnTx7Y[/youtube]

Opening Store na 45 seconden.

Ondertussen is de iPad 2 nog altijd slecht verkrijgbaar in Nederland. Lees meer.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000