Het bijhouden van alle updates op social media is tegenwoordig bijna een dagtaak. Social mediadashboards bieden een uitkomst: ze verzamelen de berichten uit diverse netwerken en plaatsen ze overzichtelijk bij elkaar.

Dit is met zes miljoen gebruikers misschien wel het bekendste social-mediagereedschap. En dat is niet voor niets, want het biedt duidelijk overzicht over je social-mediastreams van waaruit je meerdere Twitter-, Facebook-, LinkedIn- en ook Foursquare,- MySpace- en Google+-accounts kunt beheren. Hootsuite is erg gebruiksvriendelijk en is volledig in het Nederlands vertaald. De gratis tool herbergt echter ook een hoop verborgen functies. Zo kan je diverse gratis en betaalde apps installeren in je Hootsuite webapplicatie. Dankzij een YouTube-app kan je bijvoorbeeld de video's van de YouTube-kanalen waarop je een abonnement hebt, als stream voorbij zien komen. Je moet daarvoor Hootsuite wel toegang geven tot je Google-account. En dankzij de beschikbare apps kan je zelfs vanuit je Hootsuite-dashboard een complete Wordpress-site bijhouden.

Bij de betaalde versie van Hootsuite zijn de mogelijkheden vanzelfsprekend nog uitgebreider, want daar kan je bijvoorbeeld een onbeperkt aantal sociale profielen toevoegen en een extra gebruiker aanmaken. Ook zijn de analytics-rapporten uitgebreider.

10

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000