Het is (bijna) zeker: Apple AirPods krijgen usb-c-oplaadcase

© Apple

Het is (bijna) zeker: Apple AirPods krijgen usb-c-oplaadcase

Geplaatst: 30 augustus 2023 - 04:30

Aangepast: 15 mei 2024 - 09:43

Redactie ID.nl

Op 12 september vindt het jaarlijkse Apple-event plaats. Tijdens het event (dat Wonderlust is gedoopt) zullen er natuurlijk een aantal nieuwe iPhones worden gelanceerd, maar er zijn ook geruchten over de AirPods – geruchten die sterker en sterker worden.

Volgens Mark Gurman van het gezaghebbende mediabedrijf Bloomberg is het namelijk zo goed als 100% zeker dat Apple in september een vernieuwde versie van de AirPods gaat uitbrengen, met een oplaadcase die usb-c ondersteunt. Hoewel al langer geruchten gaan dat Apple met usb-c AirPods bezig is, lijkt het er nu toch op dat het écht gaat gebeuren.

Het is nog onduidelijk of ook de AirPods Pro de usb-c case krijgen (hoewel Mark Gurman ook hiervan op Twitter van overtuigd lijkt 👇). Vermoedelijk beperken de aanpassingen bij de nieuwe AirPods zich tot de oplaadcase, en brengt Apple pas later een volledig vernieuwde generatie AirPods uit. De iPhone 15 krijgt naar verwachting wél een usb-c poort, om te voldoen aan nieuwe EU regelgeving. Meer daarover lees je in dit artikel.

View post on X

De drie populairste Apple airPods

Apple AirPods

Powered by

Kieskeurig
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten