RocketDock

Computer accessoires

Geplaatst: 7 februari 2014 - 07:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:10

RocketDock

Met Windows 8 heeft Microsoft de tegel geïntroduceerd en prompt begonnen mensen te roepen om de ouderwetse startknop. Toch is niet iedereen van die knop gecharmeerd. Sommige mensen gebruiken liever een dock-applicatie, een programma dat in een handig lint aan de rand van het scherm (of via meerdere schermen) toegang biedt tot allerlei Windows-onderdelen en programma’s. RocketDock is zo’n applicatie.

RocketDock ziet er om te beginnen een stuk flitsender uit dan die saaie startknop en biedt bovendien veel meer mogelijkheden. U kunt het uiterlijk uitgebreid configureren door middel van skins en natuurlijk kunt u er (net als bij de startknop) uw eigen favoriete programma’s aan koppelen. RocketDock toont echter ook live (in Vista en hoger) actieve programma’s. Helaas ondersteunt het programma geen 64 bit-Windowsversies.https://cdn2.computeridee.nl/http://files.punklabs.com/RocketDock/RocketDock-v1.3.5.exe

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000