Disconnect - Bescherm uzelf tegen digitale pottenkijkers

Disconnect - Bescherm uzelf tegen digitale pottenkijkers

Computer accessoires

Geplaatst: 25 augustus 2015 - 08:46

Aangepast: 12 september 2022 - 14:56

Disconnect - Bescherm uzelf tegen digitale pottenkijkers

‘Dat je paranoïde bent betekent nog niet dat ze niet achter je aan zitten’, aldus een songtekst van Joe Jackson. Nou, reken maar dat ze achter u aan zitten. Wie die ‘ze’ zijn? Bedrijven die proberen van alles over u te weten te komen door precies te volgen wat u allemaal op internet doet.


Uiteraard zijn hier al heel wat remedies tegen bedacht die werken vrijwel allemaal op browser-niveau zodat u er meerdere moet installeren wanneer u met meerdere bladerprogramma’s werkt.


Disconnect Desktop – dat we vonden dankzij Chris Schaap – werkt op pc-niveau door allerlei narigheid zoals advertenties die uw surfgedrag volgen uit uw browserverkeer te filteren. Ook kunt u met dit programma uw zoekopdrachten uitvoeren zonder de nieuwsgierige blik van Google. Wilt u uw zoekopdrachten niet vanuit Disconnect uitvoeren dan kunt u ook vanuit het programma een browser-extensie installeren.


Disconnect is hier direct te downloaden.

https://cdn2.computeridee.nl/https://disconnect.me/#get-cta

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000