Internet wordt door veel mensen gezien als een vergaarbak vol gratis mediabestanden. Daarbij wordt nogal slordig met auteursrecht omgesprongen. Als u niet wilt dat iedereen uw foto’s in volle glorie kan overnemen, kunt u een zichtbaar watermerk invoegen met behulp van TSR Watermark Image. Dit merk kan een tekst zijn, bijvoorbeeld het adres van uw website, of een afbeelding zoals een logo.

Als u even de tijd neemt om de opties door te lezen, is het programma daarna eenvoudig in gebruik. Bij Source geeft u een map met foto’s op die u wilt voorzien van een watermerk. Om te voorkomen dat uw originele bestanden worden ontsierd door het watermerk, kiest u bij Destination een andere map. Bij Use image kunt u een afbeelding kiezen als watermerk. Kies voor Use text als u alleen een tekst wilt invoegen. Het lettertype kunt u aanpassen bij Font. Als u de afbeeldingen wilt verkleinen voor gebruik op websites, activeer dan Resize images en geef het gewenste formaat op. Bij Transparancy kunt u de doorzichtigheid van het watermerk instellen. Klik op Start om het watermerk te plaatsen. Het resultaat treft u aan in de map die u hebt opgegeven bij Destination. TSR Watermark Image is gratis voor privé-gebruik. Bedrijven betalen er ongeveer 20 euro voor.

© PXimport

Met TSR Watermark Image ‘brandmerkt’ u uw foto’s met een afbeelding of een tekst.

© PXimport

TSR Watermark Image 1.9.1.1

Freeware

Taal Nederlands

Download 454 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

© PXimport

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000