Opslagdienst MiMedia verbetert mobiele app

Online opslagdienst MiMedia introduceert een verbeterde versie van hun app, waarmee het gebruiksgemak van de gebruikers van een iPhone en iPad aanzienlijk wordt vergroot.

MiMedia biedt gebruikers 7 GB gratis online opslagruimte. Gebruikers kunnen opgeslagen data (muziek, data, foto's, etc.) benaderen vanaf computer en mobiel device, zoals smartphone en tablet. Met de gratis verkrijgbare app kunnen gebruikers vanaf hun iPhone of iPad toegang krijgen tot hun online opgeslagen data. Wat zijn de belangrijkste verbeterpunten in de nieuwe app? De videostreaming vanuit de MiMedia servers is verbeterd. Zo kunnen eindgebruikers met hun iPad of iPhone versneld voor- of achteruit door de videobestanden spoelen. De app bevat nu ook een Download Bar, waarmee gebruikers de voortgang van hun downloads in de gaten kunnen houden. Met de nieuw Music PlayList Support, kunnen gebruikers muziek op hun speellijsten streamen vanaf de storageservers van MiMedia.

Voordeel van deze dienst is dat de content van de gebruikers extern is opgeslagen en via het internet bereikbaar wordt gemaakt. Het is wel belangrijk om te weten dat steeds meer telecombedrijven beperkingen opleggen als het gaat om dataverkeer. Als je niet oplet, dan deze gratis dienst ongemerkt toch een dure grap worden, doordat je geconfronteerd kan worden met naheffingen voor extra dataverkeer.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000