Ken jij alle geheimen van de nieuwe iPhone?

De nieuwe iPhone is nog steeds in nevelen gehuld. Wij zetten de spannendste geruchten alvast op een rijtje. Was jij hier allang van op de hoogte? Doe dan mee met de Belcompany iPhone expert quiz, pak de felbegeerde titel iPhone Expert van Nederland en win de nieuwe iPhone!

© CIDimport

  Lees hier wat dit betekent.

Aanraakgevoelige homeknop
De karakteristieke homeknop die tot de vijfde generatie op iPhones te vinden was, is na de iPhone 5 al in de prullenbak gegooid. Vanaf de 5s werd een minder schadegevoelige knop gebruikt die ook als vingerafdrukscanner fungeerde. Het lijkt er nu op dat de thuisknop op de nieuwe iPhone helemaal niet meer ingedrukt kan worden, en alleen een touch button is. Inderdaad, ook handig voor die waterdichtheid.

Meer te weten komen over de nieuwe Iphone? Deze en nog vijf andere geruchten lees je in het volledige artikel.


Ken jij alle geheimen allang?

Dan ben jij iPhone-kenner genoeg om mee te doen met de BelCompany iPhone expertquiz. Je maakt kans om als een van de eersten in Nederland de nieuwe iPhone te winnen, of een van de gave andere prijzen.

 

 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000