'Haswell-chip is het beste techproduct van 2013'

© PXimport

'Haswell-chip is het beste techproduct van 2013'

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 11 december 2013 - 09:19

Aangepast: 16 november 2022 - 09:58

Redactie

Dit jaar heeft ons al veel innovatieve techproducten opgeleverd. Maar de beste van allemaal was toch wel de Haswell-chip van Intel. Tenminste, dat vinden ze bij PCWorld, de zustersite van ComputerTotaal.nl.

PCWorld komt met hun top 5 van de beste techproducten die dit jaar op de markt zijn verschenen. Een interessante lijst met verrassend genoeg op nummer één geen mobiel apparaat, maar Intels Haswell-chips, die veel apparaten grafisch beter en energiezuiniger hebben gemaakt. De volledige top 5 ziet er zo uit (bekijk ook zeker onderstaande video):

1 Intel Haswell Processor (Intel)

2 Surface Pro 2 (Microsoft)

3 Amazon Kindle Fire (Amazon)

4 Moto X (Motorola)

5 Razor Blade gaming Notebook (Razor)

Op de lijst is misschien wel iets af te dingen. Er staat bijvoorbeeld geen Apple-apparaat in de lijst en gezien de introductie van de iPhone 5S zou je dat misschien wel hebben verwacht. Welk product ontbreekt er volgens jullie in deze lijst?

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000