Eigen startpagina in Outlook Express

Zodra u Outlook Express start, verschijnt de startpagina, waarin u bijvoorbeeld leest hoeveel nieuwe e-mails er klaarstaan. Met een slimme truc kunt u deze pagina vervangen door een eigen startpagina.

Open de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) en ga naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[identiteit]>\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Kies Bewerken, Nieuw, Tekenreekswaarde en noem deze waarde FrontPagePath. Dubbelklik op de zojuist gemaakte waarde en typ in het vak Waardegegevens de url van de pagina die u wilt laden, bijvoorbeeld http://www.tipsentrucs.nl. Klik op OK en sluit het register (Bestand, Afsluiten). Als u Outlook Express opent, wordt voortaan uw eigen pagina getoond.

Handig, uw eigen startpagina in Outlook Express!

Lokale pagina

In Outlook Express kunt u ook een lokale html-pagina gebruiken als startpagina. Via de Register-editor (Start, Uitvoeren, en typ Regedit) navigeert u naar de sleutel HKEY_CURRENT_USER\Identities\[ identiteit]\Software\Microsoft\Outlook Express\5.0. Dubbelklik op FrontPagePath. Typ vervolgens het volledige pad naar de lokale html-pagina. Bijvoorbeeld C:\startpagina.html. Klik op OK en sluit het register af (Bestand, Afsluiten).

Ook lokale html-pagina's kunnen door Outlook Express als startpagina worden gebruikt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000