Ring Alarm krijgt twee nieuwe camera’s en een noodknop

Ring Alarm krijgt twee nieuwe camera’s en een noodknop

Alarmsystemen

Geplaatst: 29 september 2022 - 10:04

Aangepast: 23 november 2022 - 09:05

Wesley Akkerman

Amazon breidt het alarmsysteem Ring Alarm uit met twee nieuwe camera’s voor buiten en een noodknop. Alle drie de producten zijn de komende maanden beschikbaar in Nederland.

Het eerste nieuwe product is de Spotlight Cam Pro. Dit model kan bewegingen rondom het huis direct detecteren. Dat komt onder meer omdat je de camera hoog ophangt, waardoor die zicht heeft vanuit een vogelperspectief. Maar ook de 3D-bewegingsdetectie speelt daarin een rol. Je bekijkt het beeld van de camera in een resolutie van 1080p (Full HD) en in high dynamic range (HDR).

De nieuwe camera voor Ring Alarm is tevens voorzien van spotlights, waarmee je een omgeving verlicht. Handig voor bijvoorbeeld in de tuin of op een oprit. Die lampen hoeven overigens niet altijd aan te springen, aangezien de camera tevens beschikt over nachtzicht. 

De camera is straks beschikbaar in verschillende versies. De Spotlight Cam Pro Battery (die werkt op een accu) en de Plug-in (die je koppelt aan het stroomnetwerk) zijn beschikbaar vanaf 26 oktober 2022 voor 229,99 euro. De Spotlight Cam Pro Solar en Wired zijn de komende maanden verkrijgbaar voor respectievelijk 249,99 en 229,99 euro.

Meer voor Ring Alarm op komst

Dan is er nog een nieuwe camera voor Ring Alarm: de Spotlight Cam Plus. Deze camera beveiligt het huis buiten met 1080p-video, tweerichtingsspraak, door beweging geactiveerde schijnwerpers, een beveiligingssirene, instelbare bewegingszones en nachtzicht in kleur.

De Cam Plus heeft in de basis veel weg van de bestaande Spotlight Cam, maar heeft een nieuw ontwerp en dubbele voedingsopties. Daarmee schakel je gemakkelijk tussen een vaste aansluiting en batterijvoeding. Wanneer de beveiligingscamera beweging registreert, krijg je daar vanzelf melding van op je smartphone (via de app van Ring: Android en iOS).

Ook dit model is er in verschillende versies. De Spotlight Cam Plus Battery en Plug-In zijn vanaf oktober 26 oktober 2022 beschikbaar voor 199,99 euro. De Spotlight Cam Plus Solar en Wired komen in de komende maanden beschikbaar voor 229,99 euro.

Voor beide camera’s geldt dat enkele standaardfuncties, zoals onmiddellijke meldingen, live-weergave en tweerichtingsspraak, zonder extra kosten beschikbaar zijn. Met een abonnement op Ring Protect kun je opgenomen beelden altijd bekijken en delen wanneer je wilt. Je krijgt bij aanschaf van deze camera’s een proefabonnement van dertig dagen.

Tot slot is er dan nog de Ring Alarm Noodknop. Deze knop geeft je de mogelijkheid het alarmsysteem te activeren en aan te passen aan de gebeurtenis (algemeen gevaar, medisch of brand). Als je de knop drie seconden ingedrukt houdt, gaat de sirene van het alarm af en krijgen jouw contactpersonen daar automatisch melding van.

Met een Ring Protect Plus-abonnement kun je bovendien kiezen voor Assisted Monitoring. Hiermee kun je na het indrukken van de knop automatische oproepen sturen naar de contactpersonen die zijn ingesteld voor noodgevallen. De Alarm Noodknop is vanaf 2 november 2022 beschikbaar voor 34,99 euro.

Meer beveiliging voor in en om het huis vind je hier!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000