Doe mee met de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2023!

Doe mee met de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2023!

Elektrische fiets

Geplaatst: 23 december 2022 - 09:31

Aangepast: 21 december 2022 - 09:27

Redactie

Ben je benieuwd wat e-bikes allemaal te bieden hebben en vind je het leuk om in een periode van drie weken drie verschillende e-bikes te testen? Meld je dan aan voor de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2023!

Afgelopen jaren heeft Kieskeurig.nl duizenden Nederlandse consumenten geholpen bij het maken van een keuze bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Als jij deelneemt aan de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2023, help je niet alleen andere mensen bij kiezen van een nieuwe e-bike, maar kom jij als eerste in aanraking met de nieuwste modellen die je helemaal zelfstandig mag testen.

Ook lezen: Alles over e-bikes!

Wat is de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest?

De Kieskeurig.nl E-bike Duurtest is een jaarlijks terugkerend testevenement van vergelijkingssite Kieskeurig.nl, waarbij iedere deelnemer gedurende een langere periode een e-bike tot zijn of haar beschikking krijgt en deze onbeperkt mag testen. Dat testen doe je op geheel eigen wijze en op je eigen favoriete fietsroute of tijdens je woon-werkverkeer.

© KARL-HENDRIK TITTEL

Welke deelnemers worden gezocht?

In principe kan iedereen deelnemen aan deze duurtest, maar het is wel belangrijk dat je een fervent fietser bent. Daarbij maakt het niet uit of je nu al een e-bike hebt of een gewone fiets. Je fietst in elk geval minimaal twee keer per week naar school of werk of je maakt wekelijks minstens twee recreatieve fietstochten van minimaal 20 kilometer. Ervaring met e-bikes is een pre, maar geen vereiste.

Je test de fiets zoals gezegd zelfstandig, maar je moet wel aan een aantal testprocedures voldoen. Deze worden je medegedeeld nadat je je hebt aangemeld. Een andere vereiste is dat je in elk geval in de gelegenheid bent om de te testen e-bikes op te halen, om te ruilen en weer te retourneren op locatie bij Kieskeurig.nl in Haarlem.

Doe mee en test e-bikes!

Je kunt je nu aanmelden voor de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest 2023: de inschrijving is geopend. Je kunt je aanmelden tot zondag 15 januari 2023, maar wacht niet te lang: het aantal deelnemers is beperkt. Na je aanmelding ontvang je meer informatie en extra instructies via Kieskeurig.nl.

Meld je nu aan voor de E-bike Duurtest 2023

Wees er snel bij: het aantal aanmeldingen is beperkt!

Watch on YouTube
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000