Vergeten uit te loggen uit Gmail

Weet u niet zeker meer u of u wel bent uitgelogd uit uw Gmail-account nadat uw mail hebt gecheckt in een internetcafé of op een ‘vreemde’ gastcomputer? Gelukkig kunt u dit op afstand controleren.

Open Gmail en zoek onder in beeld naar Laatste accountactiviteit. Hier ziet u wanneer u uw Gmail voor de laatste keer hebt gebruikt. Open Details voor meer informatie. Hier vindt u onder meer de tijd en het ip-nummer van voorgaande sessies. Met de knop Alle andere sessies afmelden worden de overige Gmail-sessies afgebroken die mogelijk nog open staan. Het is in dit geval altijd verstandig om uw wachtwoord aan te passen. Ga hiervoor naar Google en kies Wachtwoord wijzigen. Als iemand anders uw account heeft overgenomen en het wachtwoord aangepast, ga dan naar Google en klik op Heeft u geen toegang tot uw account. Volg de aanwijzingen op.

© PXimport

In Gmail kunt u altijd zien wanneer en vanaf welk ip-nummer uw mailbox voor het laatst is geopend.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000