Tips voor je iPhone als zaklamp

© PXimport

Tips voor je iPhone als zaklamp

Geplaatst: 20 januari 2023 - 09:01

Redactie

Inmiddels weet iedereen wel dat je je smartphone als zaklamp kunt gebruiken. Het komt misschien niet dagelijks voor dat je het flitslichtje als zaklamp gebruikt, maar wanneer nodig wil je de zaklamp wel snel in- en uitschakelen. We geven je handige tips voor de zaklamp van je iPhone.

Je kunt snel je zaklamp starten op je smartphone door de snelle instellingen tevoorschijn te toveren. Op Android doe je dat door je notificatiepaneel te openen door van boven naar beneden te schuiven. Op je iPhone doe je dat door aan de rechterbovenzijde naar beneden te schuiven. Ook heb je op je iPhone de mogelijkheid om vanaf het vergrendelscherm snel je zaklamp te starten.

Het is een goede gewoonte om de zaklamp meteen uit te schakelen. Het ziet er een beetje gek uit als een smartphone met zaklamp aan in je broekzak zit. Bovendien maakt het je toestel ontzettend warm en kost het onnodig veel energie. Gelukkig zijn daar ook handige trucjes voor. Dat laten we je zien in deze YouTube Short-video.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000