Volgende Galaxy Note nog groter

Is het een telefoon of een tablet? De opvolger van de succesvolle Galaxy Note, de Samsung Galaxy Note 2, krijgt een 5,5 inch scherm en wordt eind dit jaar verwacht.

Uiteraard hangt het van de randen rond het scherm af in hoeverre de 5,5 inch versie groter is dan de 5,3 inch Galaxy Note.

De Galaxy Note 2 krijgt naar verwachting een quadcore-processor en een veel betere camera met 12 MP of meer. De huidige Note heeft een 8 MP camera. De Note2 zal waarschijnlijk Android 4.1 Jelly Bean krijgen, dezelfde versie van Android die ook op de Google Nexus 7 draait. De Galaxy Note 2 zal op de komende IFA in september worden getoond en vermoedelijk nog dit najaar in de winkel liggen.
De Samsung Galaxy Note is de eerste nogal grote telefoon die het midden houdt tussen een smartphone en tablet en blijkt tegen sommige verwachtingen in een enorm verkoopsucces te zijn. Zo zijn er al meer dan 5 miljoen stuks van geproduceerd.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000