Man betrapt vrouw op vreemdgaan via Find My Friends

© PXimport

Man betrapt vrouw op vreemdgaan via Find My Friends

Geplaatst: 16 oktober 2011 - 15:06

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Wouter Hoeffnagel

Op het MacRumors-forum zegt een gebruiker met behulp van Find My Friends zijn vrouw op vreemdgaan te hebben betrapt. Zijn vrouw zei tegen hem naar een vriend te gaan, maar volgens Find My Friends bleek zij zich op een geheel andere locatie te bevinden.

Find My Friends is een nieuwe dienst waarmee je je locatie kunt delen met vrienden. Je kunt zelf instellen met wie je locatie wordt gedeeld en wanneer je je locatie wilt delen. De gebruiker op het MacRumors-forum heeft zijn vrouw echter niet verteld dat hij Find My Friends op haar nieuwe iPhone 4S had geactiveerd. Hij kon hierdoor precies nagaan waar zij zich bevond.

De man stelt nu dat zijn vrouw vreemd gaat en is van plan van haar te scheiden. Het is natuurlijk niet te controleren of het verhaal op waarheid is gebaseerd, maar het roept wel vragen op over de wijze waarop Find My Friends met privacy omgaat.

© PXimport

© PXimport

De screenshots die de man op het MacRumors-forum heeft geplaatst[/urlx]

Via: MacRumors

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000