De toekomst van selfies? Een telefoon met mini-drone

© lazyllama - stock.adobe.com

De toekomst van selfies? Een telefoon met mini-drone

Geplaatst: 28 maart 2023 - 07:27

Redactie

Selfies zijn populairder dan ooit, niet gek dus dat smartphone fabrikanten blijven zoeken naar manieren selfies nog beter te maken. Vivo, een Chinese fabrikant van smartphones, heeft een uniek concept bedacht waarbij er een mini-drone uit de bovenkant van de telefoon komt. Met deze mini-drone zou je de ultieme selfie kunnen maken vanuit verschillende hoeken en perspectieven. Of het concept daadwerkelijk op de markt komt, is nog onduidelijk, maar het heeft in ieder geval de aandacht getrokken van tech-liefhebbers over de hele wereld.

Het concept van Vivo om een mini-drone in een telefoon te integreren is zeker innovatief te noemen. Met de mini-drone zou je de mogelijkheid hebben om selfies te maken die écht uniek zijn. Niet gek dus dat het idee veel aandacht heeft getrokken in de tech-industrie. Hoewel de mini-drone telefoon van Vivo zeker interessant is, zijn er nog wat vragen over de haalbaarheid ervan. Het gebruik van drones is in sommige landen aan strikte regels gebonden en het is nog niet duidelijk hoe duurzaam en weerbestendig de mini-drone zal zijn. Het is dus nog afwachten of Vivo deze uitdagingen kan overwinnen en de mini-drone telefoon op de markt zal brengen.

Bekijk onze Youtube Short om de concepttelefoon in actie te zien:

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk?

Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000