Geniet van je luie zondag met deze 5 gratis apps

© PXimport

Geniet van je luie zondag met deze 5 gratis apps

Smartphone & tablet

Geplaatst: 7 september 2014 - 04:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:04

Redactie

Eindelijk, het is zondag. Vandaag gaat niemand dat voor je verpesten. Wij hebben handige apps voor je op een rij gezet, waardoor je lekker tot rust komt. De zondag is van jou en laat niemand die van je afpakken. Je hebt recht op ontspanning na een zware werkweek.

Meditatie

Die ontspanning pak je met de app Meditatie. Je hebt toegang tot drie ontspanningsoefeningen die je geest en lichaam tot rust brengen. Je hoeft geen beelden te bekijken of teksten te lezen, je speelt gewoon een ingesproken oefening af en volgt de stappen. Maak je niet druk om wat komen gaat, laat je lekker begeleiden. Met een paar meditatieoefeningen ben je zo van de stress af. De game biedt ook in-app-aankopen. Voor 89 cent krijg je nieuwe meditatieoefeningen.

© PXimport

Kies een van de beschikbare oefeningen of koop er een paar bij.

Downloaden: Play Store en iOS

Natuur Ontspannende Muziek

Met natuur Ontspannende Muziek kun je verwachten wat de naam suggereert. De app bevat zes verschillende natuuropnames die jou tot rust moeten brengen. De geluiden uit de natuur duren al gauw een tiental minuten, waarin je de zee, regen of vogels hoort. Als je hiervan houdt en helemaal zen wilt worden, dan kan deze app je daarbij helpen. Je kunt de opnames ook als achtergrondgeluiden gebruiken op je smartphone, waardoor je gewoon gebruik kunt blijven maken van je smartphone.

© PXimport

Kies het geluid dat je tot rust brengt en ontspan van de natuurgeluiden.

Downloaden: Play Store

NPO

De NPO-app helpt je om je luie zondag door te komen met allerlei programma's die je doordeweeks niet hebt kunnen bekijken, omdat je aan het werk was. Alle afleveringen van de afgelopen weken kun je terugzien, zodat je niets van je favoriete programma's op de NPO hoeft te missen. Jij kijkt jouw programma waar en wanneer je wilt, zonder gebonden te zijn aan vaste uitzendtijden. Handig toch? En het haalt je even weg van de dagelijkse stress en gebeurtenissen in deze wereld. Installeer de app, kijk en geniet.

© PXimport

Scroll naar beneden voor tientallen andere opties.

Downloaden: Play Store en iOS

Get Out of Stress

Het kan zijn dat je al zolang bezig bent dat je al gestrest bent. Een app die je dan kan helpen is Get Out of Stress. Hierin vind je documenten die uitleggen wat stress is, hoe je het oploopt en wat je ertegen kunt doen. Ook staan er Yogaoefeningen in om je lichaam en geest rust te geven. Ik beloof niet dat deze app de oplossing is, maar wellicht kan het je last verlagen.

© PXimport

Kom meer te weten over stress: wat is het en wat kan ik eraan doen?

Downloaden: Play Store

GeenApp-app

Het is jouw luie zondag, dus vandaar dat deze laatste app geen app is. Nee, gebruik gewoon geen apps en ga lekker doen waar je zin in hebt, tenzij wij de apps hebben om aan jouw zondagswensen te voldoen. Wil je genieten van het weer, lekker wandelen of sporten of ga je graag naar een lekker restaurant in de buurt? Dan hebben wij bij Computer!Totaal wat je zoekt. Je kunt dan terecht op onze app-pagina's om je te voorzien van de leukste apps die er zijn op dat gebied wat jij leuk vindt, van spellen tot apps die je horizon verbreden en meer, veel meer. Geniet van je luie zondag.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000