Beveilig incognito modus op Android met je vingerafdruk!

© Andreas Prott - stock.adobe.com

Beveilig incognito modus op Android met je vingerafdruk!

Smartphone & tablet

Geplaatst: 27 maart 2023 - 07:31

Redactie

Wil je je incognito modus in de browser van je Android-toestel beschermen tegen nieuwsgierige blikken van anderen? Dan hebben we goed nieuws: met een nieuwe instelling kun je de incognito modus vergrendelen, zodat alleen jij toegang hebt tot je privébrowsing-sessies. In onze YouTube Short leggen wij jou uit hoe je deze functie kunt instellen.

De incognito modus in de browser van je Android-toestel is een nuttige functie om je zoekopdrachten en surfgedrag privé te houden. Helaas kan het wel eens voorkomen dat anderen ongewenst meekijken in je incognito sessies. Maar met de nieuwe optie incognito tabbladen vergrendelen kun je nu voorkomen dat anderen ongevraagd toegang krijgen tot je privébrowsing-sessies.

In onze Youtube Short zie je hoe je deze functie kan activeren.

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk?

Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000