6 handige apps om geld te besparen

© PXimport

6 handige apps om geld te besparen

Smartphone & tablet

Geplaatst: 7 februari 2013 - 13:02

Aangepast: 16 november 2022 - 10:07

Wouter Hoeffnagel

Niemand wil natuurlijk ergens te veel voor betalen. Iedere keer dat je ergens op bespaart hou je immers geld over om leuke dingen te doen. Voor de iPhone zijn allerlei apps beschikbaar die je helpen geld te besparen. Wij zetten 6 handige apps op een rijtje! Alle genoemde apps zijn gratis beschikbaar

1. App van de Dag

Voor de iPhone zijn een groot aantal leuke en handige apps beschikbaar, waar je vaak voor moet betalen. Het aanschaffen van alle apps die je leuk of handig vind kan dan ook erg kostbaar zijn. App van de Dag helpt door per dag één betaalde app gratis beschikbaar te stellen. Iedere app is slechts 24 uur gratis te downloaden. Met behulp van een timer in de app kan je precies nagaan hoe lang je nog de tijd hebt de app te downloaden. Hou de app dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle deals.

© PXimport

Download iedere dag gratis een betaalde app met App van de Dag

2. TomTom Taxi

Ga je vaak met de taxi? Dan ben je vast wel eens een taxichauffeur tegen gekomen die niet de snelste route naar je bestemming neemt, waardoor je duurder uit bent dan noodzakelijk. De app TomTom Taxi maakt hier een einde aan en biedt je de mogelijkheid te controleren of een taxichauffeur de snelste route kiest. Klanten kunnen taxichauffeurs in de app beoordelen, waardoor andere gebruikers de betrouwbaarheid van de chauffeur eenvoudig kunnen controleren. De app is op dit moment alleen geschikt voor ritten in Amsterdam en Rotterdam. Op termijn wil TomTom ook gegevens over de rest van Nederland aan de app toevoegen.

© PXimport

Controleer of de taxichauffeur de snelste route naar jouw bestemming neemt

3. Groupon

Zin om iets leuks te doen, maar wil je niet te veel betalen? Groupon is een interactieve gids waarin allerlei deals krijgt aangeboden om leuke dingen te gaan doen tegen een voordelig tarief. Denk hierbij aan uit eten gaan, een voorstelling bekijken of een leuke winkelstraat om te bezoeken. De deals zijn vaak in beperkte oplage beschikbaar. Hou de app dus goed in de gaten om geen deals mis te lopen. De app bevat maar liefst 500 steden, waardoor je altijd wel iets bij jou in de buurt kunt vinden.

© PXimport

Op zoek naar een leuk uitje voor niet te veel geld? Groupon wijst je op leuke deals!

4. Toogethr

De prijs van benzine is hoog. Een auto delen met een ander wordt dan ook steeds interessanter, aangezien je hierdoor de kosten kunt delen. Toogethr is een handige app waarmee je mensen kan vinden die naar dezelfde locatie of stad moeten als jij en waarmee je dus een auto kunt delen. De app biedt de mogelijkheid automatisch een vergoeding voor de rit te betalen of juist ontvangen. Een ideale app dus voor mensen die willen carpoolen!

© PXimport

Deel een autorit met iemand en betaal samen de benzine

5. Booking.com

Ga je op reis? Dan wil je natuurlijk niet te veel betalen voor het hotel waar je verblijft. Booking.com is een handige app waarmee je eenvoudig een goed en goedkoop hotel kunt vinden. Je vult simpelweg de stad waarin je een hotel zoekt en de datum waarop je wilt overnacht in, waarna de app een overzicht geeft van de beschikbare hotels. Hierbij wordt niet alleen de prijs van het hotel getoond, maar ook de beoordeling van gebruikers die eerder bij het hotel hebben overnacht. Je kunt direct vanuit de app een kamer reserveren.

© PXimport

Met Booking.com kan je eenvoudig een goedkoop en goed hotel boeken

6. Aanbieding

Aanbieding is een handige app waarmee je razendsnel alle folders van supermarkten kunt bekijken. Vanuit het overzicht met aanbiedingen kunnen producten direct op een boodschappenlijst worden geplaatst. Een handige feature van Aanbieding is de mogelijkheid te zoeken in folders. Je kunt hierdoor simpelweg de naam van een product intypen, waarna Aanbieding controleert of het product ergens met korting verkrijgbaar is. Je weet hierdoor altijd zeker dat je de laagste prijs voor je boodschappen betaald.

© PXimport

Betaal nooit te veel voor je boodschappen met Aanbieding

Via: de Telegraaf

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000