Vandaag kun je iOS 11 downloaden

© PXimport

Vandaag kun je iOS 11 downloaden

Smartphone & tablet

Geplaatst: 19 september 2017 - 05:19

Aangepast: 24 november 2022 - 12:42

Lub Snoek

Vanaf vandaag is de nieuwe iOS officieel beschikbaar. Gebruikers van iPhone en iPad kunnen in de loop van vandaag iOS 11 downloaden.

iOS 11 downloaden

Na de Keynote van vorige week konden ontwikkelaars al de laatste bèta van iOS 11 downloaden. Vandaag is eindelijk de dag aangebroken dat iedereen het nieuwste mobiele besturingssysteem van Apple kan downloaden. Je vindt de update door te navigeren Instellingen - Algemeen - Software-update.

Beschikbaarheid

Niet alle oudere apparaten kunnen iOS 11 installeren. Het nieuwe besturingssysteem is beschikbaar voor de volgende iPhones:

- iPhone 5S

- iPhone SE

- iPhone 6 en iPhone 6 Plus

- iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Gebruikers van iPad en iPod kunnen vandaag ook iOS 11 downloaden. De update is beschikbaar voor de iPad van de vijfde generatie, iPad Mini 2, iPad Air of later. Bij iPod is alleen de zesde generatie compatibel met iOS 11.

Benieuwd wat er allemaal nieuw is in iOS 11? Lees hier onze eerste indruk! Later vandaag publiceren we de officiële review van iOS 11.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000