Waar voor je geld: 5 grote koelkasten van max 800 euro

© stokkete

Waar voor je geld: 5 grote koelkasten van max 800 euro

Geplaatst: 18 juni 2024 - 17:26

Maikel Dijkhuizen

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een betaalbare koelkast met een ruime inhoud? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Disclaimer: op het moment van schrijven zijn de besproken koelkasten bij de goedkoopste webwinkels niet duurder dan 800 euro. De prijzen kunnen schommelen.

Inventum SKV0178B

Met de Inventum SKV0178B haal je een riante Amerikaanse koelkast in huis. Bovendien valt voor dit koelkasttype de prijs erg mee. Achter de linkerdeur bevindt zich een vriezer met een inhoud van 201 liter. Drie transparante dragers en twee laden zorgen ervoor dat je de vriezer zo efficiënt mogelijk kunt indelen. Ga uit van een invriesvermogen van ongeveer veertien kilo per 24 uur. Verder is het vriesgedeelte voorzien van een ijsblokjesmaker. Dankzij ondersteuning voor no frost hoef je de SKV0178B nooit te ontdooien, want er is van ijsvorming geen sprake.

Met een inhoud van 347 liter is het koelgedeelte nog iets ruimer dan de vriezer. Er zijn in totaal vier legplanken waarvan je de hoogte eenvoudig kunt aanpassen. Daarnaast bevinden zich onderop nog twee grote lades waarin je bijvoorbeeld groente en fruit kunt opbergen. Je gebruikt de deurvakken voor het neerzetten van flessen. Tussen beide deuren zit een stijlvol bedieningsdisplay. Deze zwarte Amerikaanse koelkast heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen. Niet voor niets komen zo’n dertig Kieskeurig.nl-bezoekers tot een gemiddelde beoordeling van een 9,1.

0

Powered by

logo

Frilec BONN-MD458-WS-040DDI

Volgens de prijshistorie van Kieskeurig.nl is deze Amerikaanse koelkast van Frilec momenteel goedkoper dan ooit. De bovenzijde is gereserveerd voor het koelen van producten. Hiervan bedraagt de inhoud 269 liter. Je kunt hier dus flink wat etenswaren in kwijt. De indeling is dankzij drie legplanken, twee groentelades en zes deurvakken lekker overzichtelijk. Dankzij ledverlichting is de volledige inhoud duidelijk te zien. Aan de buitenzijde van het koelgedeelte tref je een waterdispenser. Kortom, je kun op elk moment (ijs)koud water tappen.

Achter de twee onderste deuren zit een uitgebreide vriezer met een respectabele inhoud van 150 liter. Gebruik de zes beschikbare lades om onder meer brood, ijsjes en vlees in te vriezen. Gunstig is de ondersteuning voor no frost, zodat je de BONN-MD458-WS-040DDI nooit hoeft te ontdooien. Houd rekening met een invriesvermogen van tien kilo per 24 uur. Aan de voorkant vind je een duidelijk bedieningspaneel met een display. Hierop stel je onder meer de gewenste temperatuur voor het koel- en vriesgedeelte in. Tot slot valt het geluidsniveau van 39 decibel mee.

0

Powered by

logo

Haier HFR5719ENMG

Deze ruime koelkast meet 1,9 meter hoog en zeventig centimeter breed. De twee onderste lades behoren tot het vriesgedeelte. Ze zijn behoorlijk diep, waardoor je veel producten kunt invriezen. De netto-inhoud komt uit op 140 liter. Zoals je van deze luxe koelkast mag verwachten, ondersteunt hij no frost. Hierdoor is er geen sprake van ongewenste ijsvorming. Zodra je de bovenste deuren openklapt, bereik je het koelgedeelte van 306 liter. Gebruik de drie legplanken, zes deurvakken en onderste groentelade om goederen koud te bewaren.

De Haier HFR5719ENMG biedt diverse voordelen. Staat deze koelkast in een levendige woonkeuken, dan is het lage geluidsniveau van 37 decibel een pluspunt. Valt het stroom weleens uit? Wegens de goede isolatiewanden blijven de producten maximaal twaalf uur koud. De rechterdeur heeft aan de buitenzijde een bedieningspaneel. Je wijzigt hiermee onder meer de temperatuur en activeert zo nodig de vakantiemodus.

0

Powered by

logo

Lees ook: Lang leve No Frost: nooit meer de vriezer ontdooien!

Liebherr CNc 5203-20

Met een bescheiden breedte van amper zestig centimeter past dit model van Liebherr gemakkelijk in een hoekje van een keuken, schuur of garage. De behuizing is ruim 1,85 meter hoog, zodat je evengoed veel producten koud kunt opbergen. Het koel- en vriesgedeelte hebben respectievelijk een inhoud van 227 en 103 liter. In het plafond van het koelvak is een felle ledlamp verwerkt. Zo vind je ook ’s avonds laat meteen je favoriete biertje.

Volgens de fabrikant heeft de groentelade een ideale luchtvochtigheid. Hierdoor blijven groente en fruit langer goed. Het vriesvak bestaat uit drie lades. Dankzij ondersteuning voor no frost komen die nooit vast te zitten door overmatige ijsvorming. Mooi meegenomen is de stille werking van slechts 35 decibel. Hierdoor plaats je de CNc 5203-20 probleemloos vlak bij een keukentafel. Liebherr geeft op dit product maar liefst acht jaar fabrieksgarantie. Benieuwd naar wat andere gebruikers van deze koelkast vinden? Lees dan deze reviews op Kieskeurig.nl.

0

Powered by

logo

ETNA AKV578ZWA

ETNA hanteert voor zijn AKV578ZWA weliswaar een stevige adviesprijs van 1699 euro, maar gelukkig rekenen meerdere winkels een véél lager tarief. Een enkele webshop duikt zelfs onder de prijsgrens van 800 euro. Je haalt hiermee een forse Amerikaanse koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 519 liter in huis. Trek de rechterdeur open om voedsel en dranken koud te bewaren. Je hebt 334 liter tot je beschikking. Met vijf legplanken, twee groentelades, drie deurvakken en een flessenrek biedt deze koelkast volop opbergmogelijkheden.

Achter de linkerdeur zit een vriezer van 185 liter. De indeling bestaat uit vijf smallere legplanken, twee lades en vier deurvakken. In het midden zit een ijsblokjesmaker. Draai aan de knop om deze ijsblokjes te tappen. Vanzelfsprekend ondersteunt het vriesgedeelte no frost. Wees dus niet bang voor een vervelende ijslaag. Vergeleken met andere hedendaagse koelkasten maakt het apparaat wel iets meer geluid, namelijk 42 decibel. Kieskeurig.nl-bezoekers zijn erg enthousiast over dit product. Zij komen tot een gemiddelde beoordeling van een 9,1.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten