Dit zijn de 5 beste deals voor elektrische kachels van dit moment

© Nedopekin Yuriy

Dit zijn de 5 beste deals voor elektrische kachels van dit moment

Klimaatbeheersing in huis

Geplaatst: 23 januari 2023 - 13:02

Maikel Dijkhuizen

Wie dit jaar wat meer op de uitgaven wil letten, is bij ID.nl aan het juiste adres. Twee keer per week verzamelen we de beste aanbiedingen binnen een bepaald thema voor je. Dat doen we bij verschillende webwinkels. Het blijft voorlopig behoorlijk koud, waardoor een elektrische (bij)verwarming wellicht goed van pas komt. Op Bol.com zijn diverse kacheltjes momenteel flink afgeprijsd. We bespreken er vijf!

Voor kleine kamers: Auronic AU3075

Wie liever weinig of geen gas verbruikt, kan deze goedkope elektrische kachel overwegen. Dit convectormodel verwarmt kleine ruimtes met een aanbevolen oppervlakte van zo’n vijftien vierkante meter. Een ventilator ontbreekt, waardoor deze stille kachel zich prima leent voor gebruik in een slaapkamer of thuiskantoor. Het apparaat blaast de warme lucht geleidelijk uit. De bediening spreekt voor zich. Kies via de knoppen aan de zijkant tussen drie warmtestanden, namelijk 750, 1250 of 2000 watt. Vervolgens stel je met de draaiknop de gewenste temperatuur in. De Auronic AU3075 heeft een bescheiden behuizing, waardoor je hem eenvoudig naar een andere kamer verplaatst. Gebruik hiervoor de geïntegreerde handvaten.

Prijs: 34,99 euro

Auronic AU3075

Keramische muurkachel: Tristar KA-5075

Wil je een elektrische kachel op een permanente plek monteren? Deze afgeprijsde muurkachel is een interessante optie. Hang hem bijvoorbeeld boven je bankstel, het bed of het bureau. De Tristar KA-5075 zorgt dankzij de ingebouwde ventilator voor een goede circulatie van warme lucht, zodat je het apparaat hoog aan de wand kunt bevestigen. Kies met de bijgesloten afstandsbediening de gewenste temperatuur en stel eventueel een timer in. Staat er een raam open? Deze keramische kachel slaat dan automatisch af. Gunstig, want zo ben je niet voor niets aan het verwarmen! Het maximale vermogen bedraagt 2000 watt. Volgens de fabrikant heeft dit product een verwarmingsbereik van 25 vierkante meter.

Prijs: van 68,99 euro voor 55,49 euro

Tristar KA-5075

Olieradiator met wielen: Auronic AU3151

Deze mobiele elektrische kachel is momenteel maar liefst 63 procent afgeprijsd. Kies tussen een witte of zwarte uitvoering. Een pluspunt is dat je de verwarming eenvoudig naar een andere ruimte rijdt. De behuizing rust namelijk op vier inklapbare wielen. Met een maximaal verwarmingsbereik van dertig vierkante meter gebruik je deze verplaatsbare radiator in kleine tot middelgrote kamers. Zodra je het apparaat inschakelt, warmt de aanwezige olie op tot een temperatuur van 95 graden. Dat duurt slechts enkele minuten, zodat je een ruimte vlot kunt verwarmen. Kies op het bedieningspaneel tussen drie warmtestanden, namelijk 800, 1200 of 2000 watt. Verder bevat de behuizing een timerfunctie.

Prijs: van 299,99 euro voor 109,99 euro

Auronic AU3151

Slimme infraroodverwarming: Princess 348035

Zit je thuis vaak op dezelfde plek? Dit infraroodpaneel levert comfortabele warmte. Je kunt het min of meer vergelijken met voelbare zonnestralen op de huid. De Princess 348035 biedt in de directe omgeving van het paneel dan ook zeer aangename warmte. Zet het apparaat bijvoorbeeld naast de bank, fauteuil of bureaustoel en steek de stekker in het stopcontact. In tegenstelling tot veel andere elektrische kachels maakt dit exemplaar geen geluid. Je kunt deze infraroodkachel dus ook naast je bed opstellen. Kies via het bedieningspaneel of de Princess Home-app de gewenste temperatuur. Op jouw verzoek schakelt de verwarming op vaste tijden automatisch in en uit. Een leuk extraatje is de ondersteuning voor spraakbediening.

Prijs: 113,99 euro

Princess 348035

Verwarmen en koelen: Clean Air Optima CA-904B

De Clean Air Optima CA-904B gebruik je tijdens alle seizoenen. Deze luxe ventilatorkachel kan namelijk zowel verwarmen als koelen. Een pluspunt is het grote bereik, want je gebruikt het apparaat in kamers met een maximale oppervlakte van veertig vierkante meter. Voor het efficiënt verspreiden van warme of koele lucht heeft de behuizing een draaicirkel van tachtig graden. De bovenzijde bevat een display met een bedieningspaneel. Stel hierop de temperatuur in en activeer eventueel de timerfunctie. De fabrikant levert verder een compacte afstandsbediening mee, zodat je ook vanuit je luie stoel de gewenste temperatuur kunt kiezen. In de behuizing bevindt zich een stoffilter. De veelzijdige Clean Air Optima CA-904B zorgt daarmee dus ook nog eens voor schonere lucht.

Prijs: 149 euro

Clean Air Optima CA-904B

Disclaimer: alle aanbiedingen zijn gecheckt en waren geldig ten tijde van publicatie van dit artikel. Het kan helaas natuurlijk altijd dat een aanbieding vervallen is tegen de tijd dat je dit artikel leest.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000