Steam publiceert top 100 van 2016

© PXimport

Steam publiceert top 100 van 2016

Geplaatst: 2 januari 2017 - 14:26

Aangepast: 23 april 2024 - 08:26

Lub Snoek

Steam heeft bekendgemaakt welke games in 2016 het meest hebben opgeleverd. De 100 games zijn opgedeeld in vier categorieën; platina, goud, zilver en brons. Er wordt niet bekendgemaakt welke positie de games in elke categorie innemen.

Platina

Hoewel de categorieën platina en goud elk 12 games tellen, zijn er veel meer games te vinden in de categorie zilver en brons. De categorie platina is geen verrassing, games als Fallout 4 en The Division staan in deze categorie. Lees ook: Mobiele games maakten dit jaar de meeste omzet.

Media has no description

© PXimport

Ook oudere games als GTA V en Counter Strike: Global Offensive staan in deze categorie. Het is ook bijzonder dat er een gratis game in deze categorie staat: Dota 2. Deze game is gratis te spelen, al kun je in-game levels en skins kopen. Hiermee heeft Dota 2 blijkbaar genoeg verdient om een plekje in de beste categorie te verdienen.

Tegenvallers

Niet alle games met grootse aankondigingen hebben goed gescoord. Zo staat Deus Ex: Mankind Evolved in de zilveren categorie en Mafia III staat zelfs in de bronzen categorie.

Het hele overzicht is terug te vinden op de website van Steam.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten