Live concerten overal bekijken

© CIDimport

Live concerten overal bekijken

Geplaatst: 19 april 2012 - 10:26

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Qello is een app waarmee het mogelijk is live concerten van artiesten te bekijken. Helaas is het aanbod van concerten in de app erg klein en is er bovendien een abonnement nodig om deze te bekijken.

In het beginscherm van Qello worden verschillende concerten gesorteerd op de categorieën Featured, Classics en Recommended. Deze laatstgenoemde categorie maakt aanbevelingen voor je aan de hand van de muziek die je zelf luistert. Verder is het mogelijk concerten te zoeken of zelf een setlist samen te stellen. Met behulp van de Qello TV is het ook mogelijk om te genieten van muziek die door Qello is geselecteerd.

De content van Qello is helaas een stuk minder overtuigend dan de potentiële mogelijkheden van de app. Zo zijn voornamelijk minder bekende artiesten in de app te vinden. Daarnaast zijn voor gratis gebruikers alleen previews te bekijken. Om volledige concerten te bekijken moet elke maand een abonnement worden afgesloten op de app. Met de serieuze concurrentie van gratis middelen als YouTube is het af te vragen of dit abonnement de kosten waard is.

Kortom

Qello is een app die gebruikers de mogelijkheid geeft om live concerten van artiesten te bekijken. Helaas is het aanbod in de app vrij mager. Daarnaast moet voor het bekijken van de concerten een abonnement worden afgesloten. Het is hierbij de vraag of Qello serieus de concurrentie kan aangaan met bijvoorbeeld Youtube.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten