In één keer al je accounts verwijderen met JustDelete.me

© PXimport

In één keer al je accounts verwijderen met JustDelete.me

Geplaatst: 15 juli 2016 - 06:46

Aangepast: 24 november 2022 - 12:03

Lub Snoek

Als je denkt aan de vraag op welke websites je allemaal een account hebt, zou je ze dan allemaal kunnen opnoemen? Je hebt natuurlijk je account op Facebook, Twitter, Instagram, Google en misschien nog LinkedIn of Steam, maar daar houdt het wel mee op.

Toch hebben veel mensen nog veel meer accounts op websites die ze misschien helemaal niet meer gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Adobe, of Bitly, eBay, Netflix, en zo zijn er nog veel meer diensten. Zou het niet handig zijn als er een website was die het makkelijker maakte om deze overbodige accounts te verwijderen? Lees ook: 8 iPhone-apps om je leven stukken makkelijker te maken.

JustDelete.me

Op de website JustDelete.me vind je een uitgebreid overzicht van de meest populaire websites die op het web te vinden zijn. Vervolgens wordt je via de links op de website direct naar de pagina geleidt waar je het desbetreffende account kunt verwijderen.

Staat de pagina die je zoekt niet tussen het overzicht? Via deze link kun je een nieuwe website aan de database toevoegen om JustDelete.me nog bruikbaarder te maken voor anderen!

Chrome Plugin

De website heeft ook een extensie voor je Chrome-browser. Als je op een website komt die in de database van JustDelete.me staat, verschijnt er een icoontje in de menubalk die je rechtstreeks naar de pagina brengt waar je je account kan verwijderen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000