Facebook test suggesties voor gespreksonderwerpen in Messenger

© CIDimport

Facebook test suggesties voor gespreksonderwerpen in Messenger

Geplaatst: 18 oktober 2016 - 04:54

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:53

Redactie

Facebook is op dit moment bezig met een test die suggesties gaat doen voor gespreksonderwerpen in Messenger. Gebruikers krijgen ideeën te zien voor onderwerpen, gebaseerd op zaken als locatie en muzieksmaak. De functie is nog maar bij naar een kleine groep gebruikers uitgerold.

In screenshots van Uber-oprichter Chris Messina is te zien dat Messenger binnen de chat-app toont waar je vrienden recentelijk zijn geweest of wat ze hebben gedaan. Op die manier kun je een gesprek beginnen met een ijsbreker en hoef je niet meer na te denken over een mogelijk gespreksonderwerp. 

 

© CIDimport

 

Of en wanneer de functie naar een breder publiek wordt uitgerold, is nog niet bekend.

 

Meer veranderingen

De gesprekssuggesties zijn niet de enige verandering die Facebook de laatste tijd in Messenger heeft ingebouwd. Deze zomer kreeg de app een nieuw uiterlijk en werd hij eindelijk voorzien van end-to-end-encryptie. Eerder deze maand lanceerde Facebook een light-versie van de chat-app, gericht op landen waar een snelle internetverbinding geen vanzelfsprekendheid is. 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000