Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen

© PXimport

Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen

Geplaatst: 18 juli 2022 - 05:23

Aangepast: 20 september 2022 - 07:47

Wesley Akkerman

Het juridische team van Elon Musk reageert nu voor het eerst op de aangespannen rechtszaak van Twitter en wil de zaak uitstellen.

Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen

De Raad van Bestuur van Twitter wil graag dat de rechtszaak medio september plaatsvindt en dat er dan eind oktober een uitspraak is. Maar daar is het team van Elon Musk het niet mee eens.

Die wil graag dat de rechtszaak op z’n vroegst 13 februari 2023 begint, schrijft Bloomberg. Twitter weigerde commentaar te geven op de huidige gang van zaken, dus het is niet duidelijk hoe het bedrijf hier in staat.

Twitter sleept Elon Musk voor de rechter

Vorige week sleepte Twitter Elon Musk voor de rechter, omdat de beruchte techondernemer onder het overnamebod van 41 miljard euro wil uitkomen, dat hij eerder dit jaar deed.

Hoewel Elon Musk eerder heel graag Twitter wilde overnemen en daar verschillende plannen voor had, besloot de topman van Tesla en SpaceX toch van de huidige afspraken af te zien.

Hij wilde namelijk weten hoe het zit met het aantal spammaccounts op het platform, maar krijgt daar naar eigen zeggen geen eenduidig antwoord op. Terwijl Twitter vindt dat het de techondernemer genoeg openheid van zaken geeft.

Volgende week vindt er een zitting plaats. Dan horen we wanneer de rechtszaak plaatsvindt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000