Dit zijn de 5 mooiste tech-producten van 2018

© PXimport

Dit zijn de 5 mooiste tech-producten van 2018

Geplaatst: 24 december 2018 - 09:02

Aangepast: 16 november 2022 - 09:43

Justin Doornekamp

Bij tech-producten staat waarschijnlijk vaak de functionaliteit voorop, maar het oog wil ook wat. Als de krachtigste televisie een lelijk bakbeest is, zul je wel twee keer nadenken om deze in de woonkamer te zetten. Wat waren nou de mooiste tech-producten van 2018? Wij lichten er vijf uit.

Bose Home Speaker 500

Er kwamen dit jaar enkele mooie speakers uit, waaronder de Home Speaker 500 van Bose. Een naadloze behuizing van aluminium geeft de speaker een verfijnde finish die perfect in elke kamer past. Op het scherm van de speaker zie je niet alleen het nummer en de artiest die je afspeelt, maar ook de albumplaat. Hierdoor verandert je Home Speaker toch iedere keer een beetje van uiterlijk. 

© CIDimport

Klipsch The Three Walnut

© CIDimport

Een andere speaker die zeker niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Three Walnut van Klipsch. De luidspreker is voorzien van luxe en duurzame materialen zoals houten fineerplaten en koperen schakelaar en knoppen die zich op het voorpaneel bevinden. Bovendien is het door de phono-aansluiting heel simpel om een platenspeler aan te sluiten. 

Audio-Technica AT-LP3WH Fully Automatic Turntable


En laat er nou net een platenspeler zijn die volgens ons tot de mooiste gadgets van 2018 behoort. Met zijn stijlvolle spierwitte design en rode naald, kun je deze platenspeler van Audio-Technica gerust in je woonkamer zetten. 

© CIDimport

MacBook Air 2018

© CIDimport

Hoewel Apple vrij weinig heeft veranderd aan het design van de nieuwe MacBook Air ten opzichte van zijn voorgangers, blijft de laptop anno 2018 er zeer goed uitzien. Zelfs nu is de Macbook Air nog steeds een van de dunste, lichtste en meest stijlvolle laptops op de markt. De nieuwe laptop van Apple is 10% dunner en lichter en de randen aan de buitenkant van het scherm zijn niet meer zo breed. Dit maakt de MacBook Air nog steeds een van de mooiste laptops die je kunt krijgen. 

LG C8 OLED 4K TV

Met deze televisie levert LG een ijzersterke OLED-tv af, die ook nog eens opvalt door het prachtige design. De achterkant is in tegenstelling tot voorganger C7 niet langer wit, maar nu uitgevoerd in donkerdere tinten. Wat ons betreft is dat een verbetering. Ook de nieuwe voet is duidelijk een verbetering, omdat hierdoor het geluid beter tot zijn recht komt.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000