3 verbeteringen voor Google Maps

© PXimport

3 verbeteringen voor Google Maps

Software

Geplaatst: 10 oktober 2013 - 10:34

Aangepast: 16 november 2022 - 10:00

Redactie

Google heeft, wederom, een update uitgebracht voor kaartdienst Google Maps. Hier zijn drie kleine, maar zeker wel wezenlijke veranderingen en nieuwigheden aan Google Maps.

1 Meerdere bestemmingen in een keer invoeren

Deze functie zat ooit wel gewoon in Google Maps, maar was sinds de vorige update tot grote ergernis van velen gewoon foetsie. Google heeft dit aangepakt, en sterk verbeterd. Een route invoeren van plaats A naar plaats B met tussendoor C is een peulenschil via de "+" toets in de Google Maps navigatie.

© PXimport

2 Favoriete toeristische hotspots rangschikken

Deze Google Maps update maakt het ook mogelijk om toeristische attracties en hotspots in een keurig rondje te lopen zodat je de meest efficiente route loopt en tegelijkertijd niets hoeft te missen. Je loopt dus nooit meer kriskras van hotspot naar hotspot. Handig!

© PXimport

3 Events

Laatste onderdeel van de update: als je een interessante locatie hebt gevonden, bijvoorbeeld een stadion of een concertzaal, dan kun je in de Google Maps navigatie naar het programma kijken. Welke wedstrijd speelt er, wie komt er vanavond zingen?

© PXimport

Het Google Maps team zegt op het blog dat er nog veel meer aan zit te komen qua updates voor Google Maps de komende tijd. De mogelijkheid van het invoeren van meerdere bestemmingen wordt sinds gisteren wereldwijd uitgerold voor alle Google Maps gebruikers, de realtime informatie over events volgt later.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000