Nieuw op Disney+: beste films en series van juli

© PXimport

Nieuw op Disney+: beste films en series van juli

Netwerk

Geplaatst: 9 juli 2020 - 13:00

Aangepast: 25 november 2022 - 10:27

Laura Jenny

Disney+ lag er recentelijk even uit. De reden is Hamilton, de Pulitzer-prijswinnende musical over één van de belangrijkste politici uit de geschiedenis van Amerika. Die musical staat sinds een paar dagen op Disney+, maar er komt meer moois naar het streamingplatform deze maand. DIt is er nieuw op Disney+ in juli.

3 juli

Animal ER - docuserie

Finding Atlantic - docufilm

Hamilton - musicalfilm

Hoewel de opnames van de musical Hamilton al in 2016 zijn gemaakt, was het eigenlijk het plan om deze pas op 15 oktober 2021 vrij te geven. We hebben geluk, want de zeer succesvolle, bekroonde hiphop-musical is nu al op Disney+ te zien. Het is meteen een van de meest bejubelde nieuwe toevoegingen aan de streamingdienst sinds maanden.

Zo kijk je Disney+ op je tv.

Ice Road Rescue - docuserie

It’s a Dog’s Life - docuserie

One Day at Disney - docuserie

Pixar in Real Life - serie

Soy Luna - serie

Soy Luna is een serie over een jongedame die in Mexico woont. Echter verhuist ze met haar ouders naar Argentinië, waardoor ze zowel haar baan bij een restaurant moet opzeggen, als haar vrienden moet missen. Een heel ander leven, maar dat mede dankzij rolschaatsen toch nog goed uitpakt voor Luna.

10 juli

Lizzie McGuire - serie

Terwijl er hard wordt gewerkt aan een reboot van Lizzie McGuire, besluit Disney+ om alvast de oude serie online te zetten. Hierin volgen we het typisch Amerikaanse gezin McGuire en vooral dochter Lizzie en haar typische tienerperikelen. Lizzie was de break-outrol van actrice Hilary Duff, maar is vooral zo herkenbaar door de getekende animatie-Lizzie die af en toe in beeld verschijnt.

Hier vind je alles over Disney+.

17 juli

Wild Chile - docuserie

Er komen deze maand vooral veel National Geographic-docu’s naar Disney+ en dat is geen straf. Wild Chile laat je bijvoorbeeld zien hoe overweldigend mooi de natuur van Chili is. Zeker nu reizen naar dat land verder weg lijkt dan ooit, is het super om de flamingo’s en geweldige bomen en planten dan maar via je televisie te ervaren.

24 juli

Penny on M.A.R.S. - serie

Rogue Trip - docuserie

Over het algemeen komen er vrij veel rechttoe-rechtaan documentaires naar Disney+ deze maand, maar Rogue Trip pakt het net even anders aan. Hierin gaan een oorlogscorrespondent en zijn zoon samen de wereld ontdekken. Niet door naar de meest toeristische gebieden te gaan, maar juist plekken die niet vaak in vakantiegidsen voorbij komen, zoals Libanon, Ethiopië, Pakistan en Papoea Nieuw Guinea.

Hier vind je vijf handige tips voor Disney+.

Wild Congo - docuserie

Wild Japan: Snow Monkeys - docufilm

Wild Sri Lanka - docuserie

31 juli

27 Dresses - film

Big Cat Games - docufilm

Black is King - muziekfilm

Beyonce heeft een visueel album gemaakt genaamd Black is King. Het album, dat kijkt naar de ervaringen van zwarten over de hele wereld. Het gaat niet alleen over cultuur, maar ook om het samenbrengen van culturen. Black is King belooft voornamelijk een positieve inslag te hebben: een viering. Immers blijft Disney+ voornamelijk geënt op families.

Cradle of the Gods - docufilm

Hunt for the Abominable Snowman - docufilm

King Fishers - docuserie

Sonny with a Chance - serie

Paperman - short

Er komt op deze 31ste juli een hele lading Pixar-shorts naar Disney+ en dat is geen straf. Zeker niet als het gaat om Paperman, dat zelfs een Oscar heeft verdient. Het geeft een heel koddig kijkje in de ontmoeting van een kantoormedewerker en de vrouw van zijn dromen. Erg mooi gemaakt en een lieflijke boodschap die nog even blijft hangen, net als een papieren vliegtuigje.

Feast - short

Tangled ever after - short

Get a Horse - short

The Ballad of Nessie - short

John Henry - short

Tick Tock Tale - short

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000