Wozniak: 'De Telegraaf heeft mij verkeerd begrepen'

Gister meldde wij dat Steve Wozniak tegen De Telegraaf zou hebben gezegd dat href="http://macworld.nl/a/48084909/steve-wozniak--android-zal-de-mobiele-markt-domineren-.html" target="_blank">Android de mobiele markt gaat domineren</a> en dat het platform beter is dan iOS. Wozniak heeft in een telefoongesprek met <a href="http://www.engadget.com/2010/11/18/exclusive-woz-misquoted-almost-every-app-that-i-have-is-bette/" target="_blank">Engadget</a> laten weten dat de verslaggever van De Telegraaf hem niet goed heeft begrepen.

De mede-oprichter van Apple geeft aan dat hij niet heeft gezegd dat Android beter wordt dan iOS. Wozniak vergeleek Android met Windows, waarbij hij zei te denken dat Android een groter marktaandeel gaat halen dan iOS. Hierbij baseerde hij zich op informatie die hij over Android had gelezen. Dit betekent echter niet dat Android daarmee kwalitatief ook beter is dan iOS. Volgens de Apple-oprichter kan Android een groot marktaandeel behalen, maar kwalitatief nog steeds slecht zijn.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000