Promocodes in iedere App Store te gebruiken

Promocodes voor de App Store zijn vanaf vandaag overal ter wereld gebruiken. Dit heeft Apple bekend gemaakt via href="https://itunesconnect.apple.com" target="_blank">iTunes connect</a>. Voorheen konden deze codes alleen gebruikt worden in de Amerikaanse App Store. Hierdoor moesten gebruikers in andere landen een <a href="http://macworld.nl/a/02789537/how-to-een-amerikaans-itunes-account-aanmaken.html" target="_blank">Amerikaans iTunes-account aanmaken</a> om een promocode te kunnen gebruiken en de bijbehorende app te kunnen bemachtigen.

Ontwikkelaars kunnen via iTunes Connect vijftig promocodes aanvragen per versie van een app. Deze codes kunnen vervolgens in iedere App Store ter wereld gebruikt worden. Het is nooit precies duidelijk geworden waarom Apple de promocodes exclusief voor de Amerikaanse App Store bruikbaar had gemaakt.

Voortaan kun je promocodes die je bij MacWorld wint dus gewoon in de Nederlandse App Store omzetten in een app!

De mededeling op iTunes Connect

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000