Omni Group-producten komen naar de Mac App Store

href="http://www.omnigroup.com">Omni Group gaat <a href="http://www.omnigroup.com/products/omnifocus/">OmniFocus</a>, <a href="http://www.omnigroup.com/applications/omnigraffle">OmniGraffle</a>, <a href="http://www.omnigroup.com/products/omnigraphsketcher">OmniGraph Sketcher</a>, <a href="http://www.omnigroup.com/products/omniplan/">OmniPlan</a> en <a href="http://www.omnigroup.com/applications/omnioutliner/">OmniOutliner</a> aanbieden via de <a href="http://macworld.nl/a/24222164/facetime-en-app-store-komen-naar-de-mac.html">Mac App Store</a>. Dit <a href="http://www.omnigroup.com/blog/entry/looking_forward_to_the_mac_app_store/">meldt</a> het bedrijf op haar blog.

Het bedrijf is erg positief over de App Store. Volgens Omni Group zorgt de Mac App Store ervoor dat klanten zich niet zorgen hoeven te maken over de veiligheid van hun betaalgegevens. Daarnaast hoeven zij zich ook niet meer bezig te houden met het installeren van de app of het updaten ervan in de toekomst. De Mac App Store wordt officieel gelanceerd in januari 2011, maar moet binnen 90 dagen al beschikbaar zijn op Snow Leopard.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000