iLife 2011 Family Pack over twee tot vier weken beschikbaar

Apple iLife 2011 Family Pack gaat 99 dollar kosten en is over twee tot vier weken beschikbaar. Dit blijkt uit een pagina van Amazon.com die het product toonde inclusief prijs en releasedatum.

iLife 2011 Family Pack heeft waarschijnlijk al vanaf 27 juli online gestaan, maar is al die tijd onopgemerkt gebleven. Dit is een datum waarop het product volgens de website van Amazon leverbaar was. De pagina is inmiddels helaas weer verwijderd.

De softwaresuite iLife is bedoeld voor het organiseren, aanpassen en publiceren van foto's, video's en muziek. De 2009-versie van het pakket bevat de applicaties iPhoto, iMovie, iDVD, GarageBand en iWeb. Deze programma's zijn bedoeld voor Mac OS X.

De aankondiging op Amazon.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000