Extra opslagruimte voor de iPad met de HyperDrive

HyperMac heeft een externe harde schijf voor de iPad uitgebracht. De HyperDrive is een externe harde schijf met ingebouwde geheugenkaart-lezer. Het apparaat maakt het mogelijk tot 750GB aan extra geheugen toe te voegen aan de iPad.

De HyperDrive beschikt over een 3.2 inch kleurenscherm en heeft een d-pad waarmee je kunt navigeren. Het apparaat kan twaalf verschillende soorten geheugenkaarten lezen. De inhoud van een geheugenkaart kan worden gekopieerd naar de harde schijf in de HyperDrive en vervolgens door worden gezet naar de iPad. Het apparaat kost 269 euro zonder harde schijf. De harde schijf moet je vervolgens los kopen en aan de HyperDrive toevoegen.

Je kunt ook een versie kopen met 500GB harde schijf. Dit model kost 399 dollar. Verder kun je kiezen uit een 250GB-versie voor 309 euro en een 320GB versie voor 329 euro. Het apparaat is beschikbaar op de website van HyperMac.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000