Camerakit combineert USB-, SD- en MicroSD-aansluiting

href="http://micgadget.com/" target="_blank">M.I.C. Gadget</a> heeft de <a href="http://store.micgadget.com/accessories/233-3-in-1-ipad-camera-connection-kit.html" target="_blank">3-in-1 Camera Connection-kit voor de iPad</a> uitgebracht. De kit geeft je een USB-poort, SD kaartslot en een MicroSD-kaart. De camerakit is bedoeld voor het verbinden van een digitale camera voor de iPad.

De 3-in-1 Camera Connection-kit is leverbaar in zwart en wit. Het product gaat de concurrent aan met de iPad Camera Connection Kit die Apple zelf aanbiedt. Een nadeel van deze kit is dat je twee dongles krijgt, één voor het aansluiten van een USB-kabel en één voor een SD-kaart. deze slechts één van de aansluitmogelijkheden bieden en dus minder uitgebreid zijn.

De 3-in-1 Camera Connection-kit kost 29,90 dollar, wat gelijk staat aan ongeveer 22,45 euro. Hiermee is de kit even duur als de Apple iPad Camera Connection Kit, maar combineert de twee dongles tot één accessoire.

Let op! De website van M.I.C. Gadget geeft geen informatie over de apparaten die je kunt aansluiten via het accessoire. Het is dus niet zeker dat je naast camera's ook andere USB-apparaten of geheugenkaarten kunt lezen.

De 3-in-1 Camera Connection-kit van M.I.C. in het wit

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000