27-inch LED Cinema Display onder weg naar een aantal klanten

Mensen die de href="http://www.apple.com/nl/displays/">27-inch LED Cinema Display</a> van Apple hebben gepre-ordered hebben vandaag een bevestiging ontvangen dat hun bestelling is verzonden. In sommige mails staat dat het beeldscherm morgen al wordt bezorgd. Dit meldt de website <a href="http://www.macrumors.com/2010/09/22/27-inch-led-cinema-displays-shipping-for-delivery-tomorrow-apple-tv-orders-being-charged/">MacRumors</a>.

Het gaat hierbij overigens om mensen die het product als eerste hebben besteld. Het is niet bekend of dit ook geldt voor Nederlandse klanten van Apple. Op de Nederlandstalige website van Apple staat dat de Apple LED Cinema Display binnen vier weken wordt geleverd, terwijl dit op de Amerikaanse website 2 weken is. Heb jij de LED Cinema Display in Nederland besteld? Laat het ons weten zodra jij een bevestiging krijgt van Apple dat jouw bestelling onderweg is!

Het beeldscherm levert een resolutie van 2560 x 1440 en heeft een ambient light sensor. De Cinema Display heeft een ingebouwde luidsprekersysteem van 49 watt, een microfoon en een iSight-camera. Het beeldscherm kost 1099 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000