Startpagina Kadaza.nl nu met persoonlijke pagina

© CIDimport

Startpagina Kadaza.nl nu met persoonlijke pagina

Geplaatst: 27 juli 2009 - 05:07

Aangepast: 17 november 2022 - 08:52

Redactie ID.nl

De Nederlandse startpagina Kadaza.nl, biedt nu ook de mogelijkheid een persoonlijke startpagina samen te stellen. De kracht van startpagina Kadaza is de eenvoud. Standaard staan er al heel veel populaire sites op de startpagina en zijn er nog een veelvoud aan gespecialiseerde thema pagina's beschikbaar.

De Nederlandse startpagina Kadaza.nl, biedt nu ook de mogelijkheid een persoonlijke startpagina samen te stellen.

De kracht van startpagina Kadaza is de eenvoud. Standaard staan er al heel veel populaire sites op de startpagina en zijn er nog een veelvoud aan gespecialiseerde thema pagina's beschikbaar. Door de gebruiker nu de mogelijkheid te bieden zijn eigen pagina samen te stellen, is de dienst helemaal universeel en voor iedere internetter te gebruiken.

Kadaza is een spin-off van een onderzoek van een aantal studenten van InHolland en HVA. De startpagina Kadaza toont alleen de meest gebruikte sites in een overzichtelijk menu. Dit blijkt te worden gewaardeerd. Kadaza claimt al meer dan 16000 Nederlandse gebruikers te hebben.

Bron: Nieuwsbank

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000