© CIDimport

Samsung komt met groene telefoon

Geplaatst: 7 augustus 2009 - 05:08

Aangepast: 17 november 2022 - 08:51

Redactie

Samsung gaat op de groene toer met een milieuvriendelijke telefoon die zo veel mogelijk is gemaakt van bio-plastic gemaakt uit mais. De Samsung Reclaim M560 bevat geen schadelijke kunststoffen als pvc en bfr en wordt uiteraard geleverd in volledig recylcebare verpakking. De telefoon is voorzien van 3G, bluetooth, GPS en een qwerty toetsenbord.

Samsung gaat op de groene toer met een milieuvriendelijke telefoon die zo veel mogelijk is gemaakt van bio-plastic gemaakt uit mais.

De Samsung Reclaim M560 bevat geen schadelijke kunststoffen als pvc en bfr en wordt uiteraard geleverd in volledig recylcebare verpakking. De telefoon is voorzien van 3G, bluetooth, GPS en een qwerty toetsenbord. Heeft een 2,3 inch scherm en een micro sd-kaartslot. Ook een 2 megapixel camera ontbreekt niet. De telefoon is overigens niet alleen in het groen maar ook in het blauw te krijgen. De Reclaim zal vooralsnog alleen in Amerika op de markt verschijnen bij telecomprovider Sprint.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000