© CIDimport

Kamerleden op campagne in Second Life

Geplaatst: 23 oktober 2006 - 11:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:42

Redactie

Komende weken gaan de politici Zsolt Szabó (VVD), Arda Gerkens (SP) en Ad Koppejan (CDA) ook in Second Life campagne voeren. Zij bezoeken plekken met veel Nederlanders, en delen verkiezingsfolders uit. Dat meldt de EPN, het Platform voor de informatiesamenleving.De Kamerleden oriënteren zich er eveneens op projecten op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs.

Kamerleden op campagne in Second Life

Komende weken gaan de politici Zsolt Szabó (VVD), Arda Gerkens (SP) en Ad Koppejan (CDA) ook in Second Life campagne voeren. Zij bezoeken plekken met veel Nederlanders, en delen verkiezingsfolders uit. Dat meldt de EPN, het Platform voor de informatiesamenleving.De Kamerleden oriënteren zich er eveneens op projecten op het gebied van gezondheidszorg en onderwijs. Zij noemen virtuele werelden zoals Second Life belangrijk. “Die worden steeds realistischer en de invloed op de mensen en de samenleving daardoor groter. Een zorg voor de politiek”. Op 15 november worden deze Kamerleden op Haagse Hogeschool onderworpen aan een vragenvuur over ICT en politiek.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000