Huwelijksaanzoek via internethypes

Desktops & monitoren

Geplaatst: 23 december 2011 - 08:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:44

Timothy Tiah Ewe Tiam uit Malaysie verraste zijn vriendin Audrey Ooi Feng Ling tijdens een etentje met vriendinnen. Tiam gebruikte internet memes (soort hypes op het web) op borden om haar ten huwelijk te vragen. Zo kwamen bijvoorbeeld de Socially Awkward Penguin en Victory Baby voorbij.

Het huwelijksaanzoek ging in de stijl die we kennen van Bob Dylan’s

video. Achteraf verklaarde Audrey Ooi Feng Li,dat ze in eerste instantie nog dacht dat haar vriendje het uit wilde gaan maken (hij stond veilig achter een glazen raam op een afstandje toen hij de borden toonde). Maar al snel werd duidelijk welke kant het op zou gaan en daarbij had Tiam de hele tijd een brede grijns op zijn gezicht.

Internet memes

Internet memes zijn bepaalde concepten die verspreid worden op internet, zoals het bewust verkeerd schrijven van ‘the’ in ‘teh’ maar ook bekende quotes uit films of games die een eigen leven gaan leiden en gebruikt worden in parodieën zoals ‘do a barrel roll’en de uitspraak 'all your base are belong to us' (naar een slechte vertaling uit het spel Zero Wing).

Meer huwelijksaanzoeken met internet thema

Het is niet voor het eerst dat het internet gebruikt wordt voor huwelijksaanzoeken. Zo heeft de website Mashable een top 10 samengesteld van web-gerelateerde huwelijksaanzoeken die hier te bekijken is.  zoals tweets en een 

 

[Via: Mashable]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000