© CIDimport

Apple tablet met oled-touchscherm?

Desktops & monitoren

Geplaatst: 29 juli 2009 - 05:07

Aangepast: 17 november 2022 - 08:51

Redactie

Het scherm van 10,6 inch wordt ontwikkeld in samenwerking met LG en zou wel eens het eerste oled-product van Apple kunnen worden. Zo worden de feiten aan elkaar gekoppeld tot geruchten. LG werkt aan de ontwikkeling van Oled touchschermen en Apple werkt met LG aan het touchscherm voor zijn komende tablet.

Het scherm van 10,6 inch wordt ontwikkeld in samenwerking met LG en zou wel eens het eerste oled-product van Apple kunnen worden.

Zo worden de feiten aan elkaar gekoppeld tot geruchten. LG werkt aan de ontwikkeling van Oled touchschermen en Apple werkt met LG aan het touchscherm voor zijn komende tablet. Als het geen oled-scherm word, dan wordt het een in elk geval een led-scherm, aldus oled-display.net.

Dankzij het touchscherm wordt het heel makkelijk bladeren door documenten en e-books. Een oled scherm zou het apparaat energiezuinig maken en daarmee ideaal als e-bookreader. Nog mooier, het zou dan ook meteen een kleuren e-bookreader worden en daarmee zou Apple een heel sterke troef in handen hebben.

Gisteren schreven wij al dat de Apple tablet e-bookreader functionaliteit krijgt samen met een nieuwe muziekalbum functie. Uiteraard zal er ook wifi in zitten samen met streamingfunctionaliteit.

De Apple Tablet zou in september al moeten uitkomen samen met nieuwe iPods, op tijd voor eindejaarsinkopen. Het blijft speculeren, officieel is er nog niets bekend.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000