Werk in stilte met Trust Trezo Comfort

Werk in stilte met Trust Trezo Comfort

Computer accessoires

Geplaatst: 8 november 2022 - 13:01

Aangepast: 28 november 2022 - 09:11

Partnerredactie

Of je nou alleen thuis werkt of in een groot open kantoor, het geluid van een luid tikkend toetsenbord kan erg storend zijn voor jou en je (online) collega’s. Met de draadloze Trust Trezo Comfort set zal je daar geen last van hebben; deze fluisterstille toetsenbord- en muiscombinatie zal niemand storen en is ook nog eens beter voor het milieu.

Partnerbijdrage - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Trust.


De ideale toetsenbord- en muisset voor werk en studie is er eentje met vele eisen. Zo wil je stil kunnen werken, moet het tegen een stootje kunnen en is het fijn als de set eenvoudig meegenomen kan worden. De Trust Trezo Comfort Toetsenbord- en muisset voldoet aan al die eisen en doet daar nog een schepje bovenop.

Muisstil werken

Zeker nu online meetings bij veel bedrijven de standaard zijn geworden, herkent iedereen wel de situatie waarbij het toetsenbord luider door de microfoon ratelt dan de stem van een collega. Een muisstil toetsenbord en bijbehorend stille muis zijn in dergelijke gevallen een uitkomst. Geen klagende collega’s meer als ze zich in een drukke kantoortuin proberen te concentreren en rustig door kunnen typen terwijl er in de achtergrond een online meeting bezig is. Wie wil dat nou niet? De geïntegreerde zachte polssteun zorgt er daarnaast voor dat er met het Trezo Comfort toetsenbord uren gewerkt kan worden zonder last te krijgen van je handen of vingers.

Koffie over je toetsenbord? Geen probleem!

Het Trust Trezo toetsenbord ziet er niet alleen stijlvol uit, hij is ook nog eens spatbestendig. Per ongeluk knoeien over het toetsenbord is daarmee niet langer reden tot paniek. Even de viezigheid eraf vegen is voldoende om weer rustig door te werken.

Makkelijk om mee te nemen

Door het kleine formaat is het mogelijk om de USB-micro-ontvanger in de laptop te laten zitten terwijl je alles in een tas steekt. Of, nog handiger, stop de ontvanger in het speciaal daarvoor bedoelde vakje in de muis. Geen gepruts dus met grote dongels als het toetsenbord, de muis en de laptop in een rugtas gestoken worden. Ook als de Trezo set in een tas zat die na een stortbui toch niet zo waterdicht bleek, kun je door de spatwaterdichtheid bij aankomst direct weer aan de slag.

Draadloos voor jaren

Met een draadloze toetsenbord- en muisset zoals de Trust Trezo heb je natuurlijk geen last van de onhandige kabeltjes, maar wat nou als de batterij leeg gaat? Gelukkig is de batterijduur bij deze set geen reden tot zorg. De Trust Trezo muis houdt het op zijn meegeleverde Duracell batterij twaalf maanden vol en het toetsenbord is zelfs voor 48 maanden voorzien van energie. Mocht de Trezo set onverhoopt toch met lege batterijen zitten, dan is het zeer eenvoudig om de standaard AA-batterijen te vervangen. Er bevinden zich twee van deze Duracell AA-batterijen in het Trezo Comfort toetsenbord en eentje in de muis. Waar je ook bent, het is dus altijd mogelijk om snel de batterijen te verwisselen.

Beter voor het milieu

Trust is een bedrijf dat zich actief bezig houdt met duurzaamheid en heeft daarom de Trezo Comfort set milieuvriendelijk ontworpen zonder in te leveren op het strakke design. De toetsenbord- en muisset maakt gebruik van 85% gerecycled materiaal en wordt verpakt in een duurzaam karton. De Trezo Comfort heeft daarvoor een 4* Clevergreen beoordeling gekregen. Daar blijft het niet bij, want als erkenning voor deze inzet voor duurzaamheid heeft Trust ook nog eens een zilveren EcoVadis medaille gekregen, mede door producten als de Trezo Comfort toetsenbord- en muisset.

 

Geïnteresseerd in de Trust Trezo Comfort toetsenbord- en muisset? Kijk dan nu bij Bol.com.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000