Vraag nu de gratis e-bike checklist aan!

© PXimport

Vraag nu de gratis e-bike checklist aan!

Computer accessoires

Geplaatst: 15 oktober 2019 - 06:49

Aangepast: 24 november 2022 - 13:44

- -

E-bikes zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Steeds meer mensen besluiten de fiets te nemen in plaats van de auto, waardoor de e-bike steeds populairder wordt. Ben jij ook van plan om een e-bike aan te schaffen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kieskeurig.nl helpt je op weg! Met deze checklist bieden zij je hulp bij het aanschaffen van een voor jou geschikte e-bike. Vraag de gratis checklist nu aan!

© CIDimport

De e-bike checklist bestaat uit vijf verschillende stappen die wij je aanraden om te doorlopen, voordat je overgaat tot aankoop van een e-bike. Print hem uit en ga aan de slag met de checklist, vink af wat voor jou van toepassing is en vindt jouw perfecte e-bike! Neem de afgevinkte checklist eventueel mee naar de winkel en laat hem zien aan de fietsenmaker.


Vraag de gratis checklist nu aan!

© PXimport
DOWNLOADEN *Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor de nieuwsbrief en aanbiedingen van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je tweemalig een mail vanuit Amslod
Wil je meer weten over elektrische fietsen en het aanschaffen daarvan?
Lees er hier meer over!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000