VPN voor een beveiligd digitaal leven

Computer accessoires

Geplaatst: 17 februari 2022 - 13:31

Aangepast: 20 september 2022 - 07:43

Eindeloos streamen, gamen, downloaden en surfen zonder risico’s. Daar zorgt het juiste VPN voor. Een premium VPN blokkeert hackers en malware, geeft realtime waarschuwingen bij datalekken en maakt browsen mogelijk zonder sporen achter te laten. Eenvoudig geregeld met bijvoorbeeld het prijswinnende VPN van Surfshark voor Windows, iOs/macOS, Android en Linux. Met maar liefst 3200+ servers in 65 landen.

VPN voor een beveiligd digitaal leven

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Surfshark.

Veilig en privé
Iedereen kent de verhalen over bestanden die worden vergrendeld, bankgegevens die worden misbruikt en surfgedrag dat wordt gevolgd. Wellicht heb je er zelf nog niet mee te maken gehad, maar hoe zorg je ervoor dat dat zo blijft? Regel nu eenvoudig en voordelig een eigen VPN (Virtual Private Network) en surf, game of stream veilig en privé.

Een VPN van Surfshark als voorbeeld versleutelt eenvoudig alle online activiteiten, zodat niemand gegevens kan volgen of stelen. Het verhoogt de privacy door een ander IP-adres te gebruiken én het beschermt de digitale vrijheid en veiligheid, terwijl er onbezorgd gebruik wordt gemaakt van openbare en onbeveiligde netwerken. Ideaal voor een onbeperkt aantal apparaten, zonder logs en met een scala aan geavanceerde beveiligingsfuncties.

Essentiële onderdelen van een premium VPN
Een premium VPN zorgt ervoor dat de gegevens van gebruikers te allen tijde en op alle netwerken automatisch worden beschermd. Naast een ijzersterke bescherming met AES 256 GCM versleuteling blokkeert CleanWeb van Surfshark daarnaast eenvoudig advertenties en malware om mobiele data te besparen, de browse-snelheid te verhogen en phishing te voorkomen.

Om een extra beschermingslaag toe te voegen biedt Surfshark MultiHop, een functie waarmee de gebruiker een apparaat via twee verschillende VPN-servers in verschillende landen verbindt waardoor de verbinding nog veiliger wordt. Een privé-DNS op elke server beschermt daarnaast tegen lekken wanneer de gebruiker IPv4-stack gebruikt.

Voordelen van Surfshark VPN
Veilige en snelle protocollen

  • Wireguard

  • IKEv2/Ipsec

  • OpenVPN UDP / TCP

Sterke versleuteling
Bij Surfshark wordt al het ingaande en uitgaande verkeer versleuteld met toonaangevende AES 256 GCM versleuteling, ongeacht het protocol dat wordt gekozen.

Persoonlijke DNS en bescherming tegen lekken
Een privé-DNS op elke server beschermt tegen lekken wanneer de gebruiker Ipv4-stack gebruikt.

Versluierde servers met alleen RAM
Alle servers zijn RAM-only en hebben ten minste een enkele 1 Gbps-poort. Daarmee zijn ze net zo veilig als dat ze snel zijn.

Strikt beleid: geen logboeken
Surfshark controleert, trackt en bewaart de online activiteit niet. Er zijn dus geen verbindings- of activiteitslogboeken.

CleanWeb
Surf zonder advertenties, trackers, malware en phishing-pogingen.

Bypasser
Geef specifieke apps en websites toestemming om het VPN te omzeilen.

Camouflage modus
Dankzij deze modus weet de internetprovider niet dat de gebruiker een VPN gebruikt. Zo blijft elke gebruiker altijd privé.

No borders mode
Gebruik deze modus om het Surfshark VPN te gebruiken vanaf elke locatie.

Kill Switch
Voor extra bescherming is de Kill Switch beschikbaar als beveiliging voor wanneer een VPN-verbinding ooit uitvalt.Windows, iOs/macOS, Android en Linux
Naast Windows, iOs/macOS en Android is de VPN-client van Surfshark ook beschikbaar voor Linux. Registreer je eenvoudig voor een account waar alle apparaten aan gekoppeld kunnen worden. Vervolgens download je het releasebestand en installeer je de Surfshark-repository op je Linux-apparaat. Je werkt de apt-get-pakketlijst bij en voltooit de installatie in een handomdraai met de bijgeleverde opdrachten in de gedetailleerde handleiding.

Gratis VPN proberen
Kies je een abonnement bij een VPN-aanbieder als Surfshark dan is het VPN al voor een paar euro per maand heel eenvoudig beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten. Wil je eerst zelf ervaren hoe het VPN van Surfshark werkt en of het geschikt is voor jou? Probeer het dan nu 7 dagen gratis op Android, iOs of macOS.

Download de app via de Google Play of Apple App Store, klik op “Start je gratis proefversie”, maak een account aan en selecteer de optie van 12 maanden. Je krijgt automatisch een mail wanneer je proefversie bijna afloopt en anders is er de 30-dagen geldteruggarantie. Wil je het VPN op een ander platform proberen? Download dan de volledige versie en maak gebruik van de 30-dagen geldteruggarantie wanneer je niet tevreden bent. Zo ervaar je simpel en snel wat een premium VPN voor jou kan betekenen.

Kijk voor meer info op www.surfshark.com.

 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000