Spotify laat met 'Year In Music' zien hoeveel muziek je luistert

Spotify laat met 'Year In Music' zien hoeveel muziek je luistert

Computer accessoires

Geplaatst: 7 december 2015 - 08:25

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:06

Als je net zo'n fan bent van Spotify als wij, dan heb je vast veel plezier met de nieuwe tool van de muziekstreamingdienst. De 'Year In Music'-tool laat namelijk precies zien hoeveel muziek je hebt geluisterd en van welke artiesten je het meest fan bent.

Spotify heeft 'Year In Music' vandaag uitgebracht als web-app en in de desktop-app.

Wil je alles leren over Spotify? Lees dan onze uitgebreide workshop.

Interactief

Year In Music is een interactieve tool waarin precies wordt geanalyseerd welke muziek je hebt geluisterd. Je ziet bijvoorbeeld welke nummers je helemaal grijs hebt gedraaid, welke artiesten je het best vond, en zelfs welke genres je leuk vindt.

Statistieken

Daarnaast bevat de tool bakken aan statistieken, zoals hoeveel minuten of zelfs seconden je het afgelopen jaar naar muziek hebt geluisterd en hoeveel minuten dat per artiest zijn.

Delen

Als je je niet schaamt voor die 'guilty pleasures' in je lijst kun je jouw statistieken bovendien makkelijk delen met je vrienden. Hoeveel heb jij geluisterd? Laat het weten in de comments!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000